Heliumballonnen

Heliumballonnen zijn er erg leuk en feestelijk. Ze zijn er in vele kleuren, maten en zelfs vormen! Wij verkopen latex ballonnen, folie ballonnen en bubble ballonnen. De zweeftijd per ballon verschilt. De minimum zweeftijd is een week, omdat wij altijd onze standaard latex ballonnen behandelen met Hi-Float. Hi-Float is een gel-achtig middel wat in de ballon aangebracht word en werkt als een coating, deze coating zorgt ervoor dat de helium langer in de ballon blijft zitten.

Heliumballonnen gaan vanaf €2,75 per stuk en wij verwerken ze tot een mooi boeket. Nieuwsgierig wat onze creaties kosten? Als je op de afbeeldingen klikt, dan zie je de prijzen.

Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe ballonnen, designs en ideeën. So keep posted! 

Wil je een persoonlijke boodschap op de creatie? Dat kan zeker! Met speciaal vinyl kunnen wij namen en zelfs teksten op de ballonnen plakken. Personaliseren gaat vanaf €10,-.

TIP! Geef je een helium boeket cadeau? Laat het helium boeket verpakken in een Surprise box! Een doos van 80x50x60 cm en als de gelukkige ontvanger de doos open maakt, vliegen de heliumballonnen uit de doos (uiteraard zijn de ballonnen bevestigd aan een decoratief gewichtje). Een Suprise box kost €8,50 extra.