Onze werkwijze

Bestellen

Zodra je bij ons een bestelling plaatst, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Hoe snel dit is, is afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij vragen jullie om minimaal zeven dagen van te voren een bestelling te plaatsen. Een last-minute bestelling? Wij doen onze uiterste best om je te helpen, echter kunnen wij niks garanderen. 

Betalingen en annuleren

De ballonnen dienen vooraf betaald te worden. Na betaling sta je in onze agenda genoteerd en ben je gegarandeerd van je bestelling. 

Wil je de bestelling annuleren? Wat jammer! Dit is mogelijk tot zeven dagen vóór de levering.

Ophaal service

Je hebt ballonnen besteld, super! Deze kan je bij ons ophalen. Helaas beschikken wij nog niet over een bezoekadres, dus enkel op afspraak kan je jouw bestelling ophalen. Graag jezelf melden aan het hek, daar komen wij jouw bestelling persoonlijk aan je afgeven. Heb je geen tijd om de ballonnen af te halen? Dan kan je gebruik maken van onze..

Breng service

Persoonlijk komen wij jouw bestelling afleveren op het gewenste adres. De kosten van de bezorging is afhankelijk van hoe ver wij moeten rijden. Dit bespreken we met jou tijdens het afhandelen van je bestelling. 

Garantie

Zodra wij de ballonnen hebben afgeleverd zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de ballonnen. Gebeurt er iets tragisch en gaat er een ballon stuk (want dat kan altijd gebeuren) dan kan je contact opnemen om te zien wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe je het beste voor je ballonnen moet zorgen vind je op onze pagina Ballonverzorging.

Eigen ballonnen

Wij werken enkel met onze eigen ballonnen. Omdat wij enkel met hoge kwaliteit werken en deze kwaliteit ten alle tijden waarborgen. 

Waarborg

Voor sommige decoraties is een frame nodig. Dit frame is deel van onze Ballon Boutique familie en die willen we daarom graag weer terug hebben. Wij vragen om die reden dan ook een waarborg voor deze geleende frames, zodra je de frames retour brengt krijg je jouw waarborg uiteraard weer netjes terug. 

Het frame moet binnen 14 dagen retour gebracht worden, na 14 dagen word er dagelijkse huur gerekend op het frame en de huur word dan van de waarborg afgehouden. 

Waarborg is enkel cash.

Party Table