Welkom in Vlijmen

Het is even stil geweest rondom de Ballon Boutique, maar hier was wel een goede reden voor. Zowel privé als zakelijk ben ik verhuisd! Van Vught ben ik in het mooie Vlijmen beland.Door de verhuizing is het een beetje chaotisch geweest en heb je iets minder van mij gehoord dan je wellicht gewend bent. Maar niet getreurd, I am back!Er liggen vele leuke ideeën op de planken die de komende tijd uitgewerkt en gelanceerd gaan worden. Één van deze ideeën is de gloednieuwe webshop!

Speciaal voor de doe-het-zelfers ben ik een webshop aan het ontwikkelen zodat je zelf je eigen ballondecoraties en versieringen kan maken, want er niks zo leuk als lekker creatief bezig zijn. De website bevat nu een aantal basis artikelen, maar we hopen deze snel aan te kunnen vullen met leuke DIY-pakketten. Woop woop! Neem snel een kijkje in onze webshop, klik hier.


Nog meer nieuws

Waar je enkel nog cadeauballonnen en boeketten zag op mijn website zijn daar nu ook ballondecoraties aan toegevoegd. Waaronder twee hele toffe ontwerpen die ik de afgelopen maand heb mogen maken, de ultieme eye catchers voor een feest!


De "sweet table backdrop", een ballonnenwand van 1 bij 2 meter in organic stijl. Zoals je kan zien was deze wand voor een babyshower, maar natuurlijk kan ik de wand aanpassen naar iedere gewenste kleur en thema.

Een andere favoriet van mij is de foto backdrop. Een backdrop met een combinatie van ballonnen en crêpe papier, perfect voor toffe foto's en selfies, een ultieme herinnering aan het feest en Instagram waardige foto's.Ondanks dat het was stiller is geweest heb ik dus echt niet stil gezeten ;-)


Ik beloof dat ik jullie voortaan regelmatiger up to date ga houden van alles waar ik mee bezig ben!


Nog een super fijne dag!


Creatieve groetjes,

Denise25 views0 comments

Recent Posts

See All