JA IK WIL!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De voorbereidingen zijn in volle gang en er moet veel georganiseerd worden, waaronder decoratie.

Ballon Boutique verzorgt grote installaties en totaal aankledingen of een enkele item. Voor ieder wat wils.

Mijn werkwijze

Wellicht heb je al rond gekeken op mijn website, Pinterest of Instagram en weet je wat jullie ongeveer willen. Misschien heb je nog totaal geen idee wat er mogelijk is of wat je wilt. Dat maakt helemaal niks uit! Ik wil jullie zo goed mogelijk helpen en zorgen dat jullie een aankleding krijgen die bij jullie bruiloft past.

Neem contact met mij op via het contactformulier of WhatsApp. Geef mij zoveel mogelijk details van wat je al hebt, zoals: 

  • Wanneer de grote dag gaat plaatsvinden

  • Welke thema of welke kleuren jullie willen

  • Jullie te besteden budget

  • Eventueel wat je al in gedachten hebt, indien mogelijk met afbeeldingen.

Nu ik alle informatie heb ontvangen kan ik huiswerk gaan doen en alvast ideeën gaan verzamelen en een moodboard samenstellen. 

Graag plan ik dan een afspraak in waarbij we samen jullie trouwlocatie bezoeken. Door samen op locatie te gaan kijken, kunnen we sparren over wat de wensen zijn en heel belangrijk, wat er allemaal mogelijk is. En wellicht raak ik nog geïnspireerd op locatie en kan ik gerichte voorstellen maken voor jullie. 

Is het niet mogelijk om samen een locatie bezoek in te plannen, dan zorg ik altijd dat ik die inplan. Want ik wil niet voor verrassingen te komen staan op de grote dag ;-).

Na het locatiebezoek zal ik alles uitwerken voor jullie en een prijsopgave maken en doorsturen. Na akkoord word alles vastgelegd en word er een aanbetaling voldaan van 50% van het totaalbedrag. Één week voor aanvang van de grote dag zal het tweede deel van het totaalbedrag in rekening gebracht worden.

Standaard zorg ik voor de opbouw en ook weer voor de afbouw. Alles is geregeld voor jullie. 

Ik hoop dat ik je voor nu voldoende informatie heb gegeven. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op. 

Hopelijk tot snel!